VIDEO.Reporteri BBC, injurati si amenintati cu pietre de tigani romani:"Plecati sau va sparg capul!"


Ultimul update: Miercuri 07 Noiembrie 2012 02:04
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2011 09:01
Categorie: Stiri externe
VIDEO. Tiganii romani, luati la intrebari de engle...
VIDEO.Reporteri BBC, injurati si amenintati cu pie...

Englezii de la BBC au venit pana in Romania, pentru a vedea cum traiesc familiile de romi care isi trimit copiii la cersit pe strazile Londrei, unde aduna chiar si 500 de lire sterline pe zi.

Reporterii emisiunii Panorama au urmarit mai multi cersetori minori, timp de cateva luni, pentru documentarul "Viata secreta a copiilor cersetori din Marea Britanie".

Jurnalistii au filmat un baiat de 4 ani, pe care l-au numit Lou. Acesta cerseste in apropierea unei moschei, mai ales dupa fiecare rugaciune de vineri. Vizeaza in special turistii bogati din Orientul Mijlociu.

Urmarirea copilului i-a dus pe reporterii BBC la o casa inchiriata din Essex, unde era parcata o masina BMW X5. Din casa ieseau si intrau numerosi copii si adulti, printre care Ioan Rostas, sotia lui Stela si fiica lor Vandana, toti anchetati pentru fraudarea serviciilor sociale britanice.

Englezii au ajuns si in Romania, la Huedin, unde familia Rostas are doua case - o vila luxoasa la strada si o casa mai mica. In fata primei locuinte era parcata aceeasi masina BMW X5.

"De ce va puneti copiii sa cerseasca, daca aveti o gramada de bani?", a sunat intrebarea reporterului britanic, insa nu a primit un raspuns, ci doar amenintari din partea Stelei Rostas.

Cersetor cu vila de 3 MILIOANE de dolari. Ce face cu banii
Umoristi francezi: romanii invata franceza ca sa poata sa cerseasca la Paris
Francezii invata geografia Romaniei:ti-a luat cardul - e din Craiova, ti-a luat mobilul - e brailean
VIDEO PROTVPLUS.RO