Un om al strazii se simtea singur de Sarbatori si a dat un anunt la radio. Raspunsul primit l-a facut sa planga de emotie

Ultima actualizare: 30-11-2014 07:10
neal

Ziua Recunostintei este un prilej pentru ca oamenii sa petreaca timp alaturi de familie si sa-si arate multumirea fata de lucrurile bune din viata lor.

Pentru un barbat fara adapost din Norfolk, Virginia, lucrurile stau diferit. Neal Shytles isi petrece viata pe drumuri, fara a simti confortul unei locuinte sau bucuria de a avea o familie.

Barbatul nu simte atat de mult toate aceste lipsuri, cat simte singuratatea. De aceea, a dat un anunt la un post de radio local unde a intrebat daca exista o familie doritoare sa-l invite la masa de Ziua Recunostintei.

"Sunt singur 365 de zile pe an, dar de Craciun si de Ziua Recunostintei e cel mai rau. Mi-e dor sa am si eu o familie si atmosfera de sarbatori", a povestit barbatul.

Anul acesta insa, Neal va petrece sarbatorile alaturi de una dintre familiile care au raspuns la apelul sau. Ashley si Cory LeMore l-au invitat pe barbat la masa lor festiva de Ziua Recunostintei, iar asta l-a impresionat profund pe acesta:

"Am inceput sa plang cand am vorbit cu ea si a trebuit sa-mi cer scuze pentru cat de mult m-am emotionat. Ii iubesc pe amandoi, chiar daca nu i-am cunoscut inca. Gestul lor inseamna enorm pentru mine", a marturisit barbatul pentru WTKR.

La randul ei, Ashley LeMore spune ca abia asteapta vizita lui Neal: "Suntem foarte nerabdatori sa-l primim in casa noastra".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO