Un manager de la Gazprom a murit în stațiunea preferată a lui Vladimir Putin. Bărbatul a căzut de pe o stâncă

Ultima actualizare: 03-05-2022 16:53
Un manager de la Gazprom a murit în stațiunea preferată a lui Vladimir Putin. Bărbatul a căzut de pe o stâncă
Getty

Andrei Krukovski, directorul general al Krasnaia Poliana, staţiunea de schi a gigantului Gazprom, a murit după ce a căzut de pe o stâncă.

Bărbatul de 37 de ani a fost transportat la spital, însă a decedat duminică, din cauza rănilor, informează newsbeezer.com, care citează agenția TASS.

Moartea rusului a fost confirmată de serviciul de presă al stațiunii preferate a lui Vladimir Putin, pe care Krukowski o conduce din 2019.

Circumstanțele accidentului care a dus la decesul lui Krukowski sunt investigate de anchetatori.

Încă patru grei ai Gazprom au murit anul acesta

De la începutul acestui an, mai mulți oameni din conducerea Gazprom au murit în condiții misterioase.

Un director executiv de la Gazprom a fost găsit mort în cabana sa din satul Leninski, lângă Leningrad, pe 30 ianuarie 2022, potrivit agenției RIA Novosti, controlată de Kremlin.

La doar o lună după aceea, un alt director executiv de a decedat în același sat. Alexander Tiulakov a fost găsit mort în garajul său pe 25 februarie, potrivit Novaya Gazeta, un ziar independent rus. Potrivit sursei citate, bărbatul s-a sinucis.

În aprilie, rămășițele lui Vladislav Avaiev, fostul vicepreședinte al Gazprombank, ale soției și fiicei acestuia au fost găsite într-un apartament din Moscova.

Toți au fost găsiți împușcați, iar poliția rusă a presupus că Awayev a tras în soția și fiica sa și apoi s-a sinucis.

Tot în aprilie, Serghei Protosenia, fostul director al producătorului de gaze Novatek, companie care este deținută parțial de Gazprom, a fost găsit mort la nord de Barcelona. Cadavrele soției și fiicei sale au fost găsite în apropiere.

De asemenea, câțiva oligarhi ruși au murit în ultimele luni, în condiții neclare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO