Un bătrân din Shanghai a fost declarat mort deși era viu. S-a trezit în sacul de cadavre. VIDEO

Ultima actualizare: 03-05-2022 14:31
batran china
Twitter

Un bătrân din Shanghai a fost declarat din greșeală mort și pregătit să fie dus la o morgă. Abia după ce l-au pus într-un sac pentru cadavre cei care îl transportau au realizat că bărbatul era în viață.

Bărbatul era internat într-un azil de bătrâni și a fost declarat mort. Momentul în care cei care îl transportau realizează că este în viață a fost filmat și postat pe platforma chineză Weibo, asemănătoare Twitter, notează CNN.

„Azilul de bătrâni este o mizerie. Au pus o persoană vie într-un dric și au spus că este moartă. Personalul pompei funebre a spus că încă se mișcă... . Este iresponsabil, cu adevărat iresponsabil", a transmis unul dintre cei care au filmat scena.

Oamenii s-au plâns pe rețeaua de socializare că acest lucru s-a putut întâmplat chiar în Shanghai, care a fost mult timp văzut drept cel mai progresist și modern oraș din China.

Autoritățile au transmis un comunicat după incident spunând că bărbatul este acum într-o stare stabilă. În comunicat s-a precizat că directorul azilului și trei oficiali din regiune au fost demiși.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO