Un chinez a iesit in strada cu o pancarta si i-a rugat pe trecatori sa-l bata. "Oameni cu suflet, ajutati-ne"

Ultima actualizare: 22-01-2017 07:01
barbat lovit

Un barbat din China i-a implorat pe oameni sa il bata cu o stinghie, contra unei sume de bani, pentru o cauza nobila.

Fan Fugui, din Beijing, strange bani pentru fiul sau care e pe cale sa orbeasca. El a fost vazut pe strazi, stand in genunchi, iar pentru o lovitura cerea 10 yuani, adica putin peste 1 euro, conform Daily Mail

Copilul sau in varsta de un an a fost nascut cu probleme vizuale si are nevoie de operatie, care costa 100.000 de yuani, adica aproape 14.000 de euro.

Barbatul a fost fotografiat pe 11 ianuarie cum statea in frig, purtand doar pantaloni, in timp ce tinea in mana o stinghie cu care ii invita pe pietoni sa il loveasca. Pe o pancarta, care se afla langa el, scria: “Loviti-mi coapsele ca sa imi salvati fiul”. De asemenea, mai scria si: “Oameni cu suflet, ajutati-ne”.

Pancarta explica cum fiul lui, Fan Yuhand, a fost diagnosticat cu atrofie optica in martie 2015 si acesta urmeaza sa orbeasca fara tratament.

Unii oameni au donat bani, dar niciunul dintre ei nu l-a batut pe barbat. Pana acum, Fugui a reusit sa stranga 50.000 de yuani din donatii, dupa ce povestea i-a fost facuta publica, adica aproape 7000 de euro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO