Un autocar cu peste 50 de elevi a luat foc in mers. Ce s-a intamplat cu copiii, dupa ce flacarile au cuprins caroseria

Dată publicare: 24-05-2016 11:24
Dată actualizare: 27-05-2016 07:11


autocar in flacari

59 de elevi din ciclul primar au scapat in ultima clipa dintr-un autocar in flacari. Incidentul s-a produs luni, pe autostrada M6, in apropiere de orasul Birmingham, la ora locala 15. In vehicul se aflau si sapte dascali.

Copii se intorceau dintr-o excursie in Black Country cand incendiul s-a produs. Soferul a oprit autocarul, iar elevii au inceput sa coboare in graba, speriati de propagarea rapida a flacarilor. Din fericire pentru ei, conducatorul unui alt autocar care se afla in zona a vazut valvataia si a oprit pentru a-i ajuta.

"Cand au ajuns, paramedicii au vazut un autobuz etajat ars complet." a declarat un reprezentant al serviciului de ambulanta.

Doua salvari au ajuns la fata locului pentru a acorda primul ajutor. 13 copii au fost consultati pentru intoxicatie cu fum, iar patru fetite de 10 ani au ajuns la spital pentru mai multe analize, dar starea lor este buna, relateaza Mirror.

Restul copiilor, impreuna cu cei sapte profesori, au plecat cu cel de-al doilea autocar. Serviciul de ambulanta a tinut sa ii multumeasca soferului care s-a oprit din drum pentru ajutorul oferit.

Deocamdata nu se stiu cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.
 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO