Ultimele imagini cu pilotul si copilotul avionului disparut din Malaysia. VIDEO

Ultima actualizare: 20-03-2014 00:28
pilot

Pilotul Zaharie Ahmad Shah si copilotul Fariq Abdul Hamid, din avionul de tip Boeing 777 apartinand Malaysia Airlines, care a disparut de pe radare in urma cu zece zile, au fost filmati chiar inainte de a urca la bord.

Cei doi au fost surprinsi de camerele de supraveghere de pe aeroport in momentul in care au trecut de punctul de control. Acestia au fost verificati de unul din angajatii aeroportului.

In imaginile facute publice abia acum, cei doi par sa fie calmi si relaxati. Nimic din comportamentul lor nu anunta ceea ce avea sa se intample.

Ultimele cuvinte transmise controlorilor aerieni din cabina avionului ar fi fost pronuntate de catre copilot, ci nu de pilot, asa cum s-a crezut initial, a anuntat luni compania aeriana, relateaza AFP.

"Investigatiile preliminare sugereaza ca cel care vorbea era copilotul", a declarat presedintele-director general al Malaysia Airlines Ahmad Jauhari Yahya intr-o conferinta de presa.

Acest mesaj - "Ei, bine, noapte buna" - a fost primit dupa dezactivarea voita, de catre o persoana prezenta in cabina, a unuia dintre principalele sisteme de comunicare ale avionului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO