Ucigasul Christinei Grimmie, fosta concurenta "The Voice", era un fan obsedat de ea. "Era sigur ca ii va deveni sotie"

Ultima actualizare: 21-06-2016 00:22
Christina Grimmie

Kevin James Loibl, ucigasul cantaretei Christina Grimmie, fosta concurenta a show-ului de televiziune The Voice, care a fost asasinata in timpul unei sesiuni de autografe, in 10 iunie, ar fi avut o fascinatie morbida pentru aceasta.

In vreme ce fanii si familia ii aduc un ultimo omagiu, mobilul asasinatului devine clar. Potrivit TMZ, citat de Le Figaro, ucigasul, Kevin James Loibl, era un fan obsedat de artista. Iubirea obsesiva asadar ar fi fost mobilul crimei. "Fascinatia lui Kevin James Loibl era fara limite, cand ii asculta melodiile si ne asigura ca, intr-o zi, Christina Grimmie ii va deveni sotie", au declarat apropiati ai ucigasului, relateaza news.ro.

Pentru a o seduce, fanul,originar din orasul St. Petersburg din statul Florida si-ar fi fcut chiar implanturi capilare,o operatie chirurgicala la ochi si a tinut regim. Acesta a participat la aproape toate concertele artistei.

Intre 60 si 100 de spectatori asistau la concertuldin 10 iunie, unii dintre ei fiind inca prezenti la sesiunea de autografe in timul careia s-a petrecut tragedia.

Fratele cantaretei, pe care politia l-a numit un ”erou” s-a aruncat asupra ucigasului, impiedicandu-l astfel sa raneasca si alte persoane,potrivit purtatorului de cuvant al politiei. Artista a fost transportata imediat la central medical din Orlando, dar a murit din cauza ranilor grave.

Christina Grimmie a incheiat pe locul al treilea sezonul al saselea al emisiunii-concurs "The Voice", difuzat de postul NBC in 2014. In timp, a devenit destul de populara in mediul online, canalul sau de pe YouTube fiind urmarit de peste 3 milioane de utilizatori.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO