Cel mai sangeros criminal in serie rupe tacerea dupa 20 de ani

Ultima actualizare: 16-09-2012 00:23
Charles Manson

Criminalul dement Charles Manson a rupt tacerea dupa 20 de ani si a acordat un interviu chiar cand se implineau 40 de ani de la condamnarea sa la inchisoare. El a devenit celebru pentru crimele ingrozitoare pe care le-a comis in 1969.

Culmea este ca, in acest interviu pe care l-a acordat prin telefon revistei Vanity Fair, preluat de The Daily Mail, criminalul a vorbit despre incalzirea globala. Celebrul ucigas si-a inceput pledoaria pentru mediul inconjurator, din spatele gratiilor, vorbind despre "lucrurile rele" pe care le fac oamenii in acest "mediu inconjurator".

"Dumnezeu este in toate, iar daca nu ne trezim la timp nu vor mai exista anotimpuri, pentru ca polii pamantului se topesc din cauza noastra si a lucrurilor rele pe care le facem in atmosfera" - a spus Charles Manson.

"Iar asta se va intampla daca nu schimbam acest lucru urgent, si ma refer chiar acum, in timp ce vorbim, daca nu avem grija de copacii pe care ii macelarim.." - a adaugat el.

 Charles Manson, in varsta de 76 de ani, s-a descris ca fiind "un om rau care a ucis oameni", referindu-se la cele opt persoane pe care le-a omorat, printre care se afla si sotia insarcinata a regizorului Roman Polanski, Sharon Tate.

El s-a referit si la "discipolii" sai pe care i-a indemnat sa comita crime": "Traiesc intr-o lume din adancuri. Nu spun oamenilor ce sa faca. Stiu ei si singuri ce au de facut. Daca nu stiu ce sa faca, atunci sa nu vina la mine pentru ca sunt rau, foarte rau".

Amestecand limba engleza cu spaniola (interviul a fost acordat revistei Fanity Fair din Spania, n.r.), ucigasul si-a continuat "spovedania": "Eu sunt intr-o arena cu tauri. Alerg intr-o arena, cu inima intregii lumi. Eu nu ma joc. Eu ucid oameni. Sunt prea rau. Sunt un proscris si un criminal. Sunt tot ceea ce inseamna 'rau'. Iarba rea nu piere niciodata" - a concluzionat el.

 Charles Manson este incarcerat in prezent intr-o inchisoare din California, iar ultimul interviu pe care l-a acordat posturilor TV din Statele Unite a fost in 1987.

"Trebuie sa te accepti pe tine ca Dumnezeu. Trebuie sa realizezi ca esti Diavolul, in aceeasi masura in care esti si Dumnezeu. Esti absolut totul si esti absolut nimic. Europa este Statele Unite la fel de mult cum Statele Unite sunt America, iar America este Europa." - a mai spus el in interviul acordat revistei Vanity Fair Spania, preluat de The Daily Mail.

Avocatul lui Manson este Giovanni Di Stefano. Acesta i-a cerut recent lui Barack Obama sa-l elibereze pe criminal si l-a criticat, totodata, pe presedintele SUA. Caracterizandu-se singur ca "un sclav al Wall Street", Charles Manson a mai declarat: "Cred ca Obama este un idiot, pentru ca face ceea ce face.  Altii se joaca cu el.." Printre clientii lui Di Stefano s-au aflat fostul dictator al Irakului, Saddam Hussein, precum si presedintele Serbiei, Slobodan Milosevic, judecat pentru crime de razboi.

Sentinta cu moartea pentru Charles Manson a fost comutata in inchisoare pe viata, dupa ce California a abolit pedeapsa capitala.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO