Thriller transformat in comedie cu politisti. Cum au prins agentii din Chisinau un hot fara sa vrea


Ultimul update: Sambata 11 August 2012 17:45
Data publicarii: Duminica 15 Aprilie 2012 19:22
Categorie: Stiri externe

Incident cel putin bizar la Chisinau. Exact ca in bancuri, politia moldoveneasca a prins un infractor, fara sa vrea. Agentii l-au lovit cu masina, cand acesta a sarit in drum, in apropierea unei treceri de pietoni.

Potrivit martorilor, in acel moment, barbatul urmarea doua fetite de 13 ani, cu o sabie.

Individul le-a urmarit pe fetite toata ziua. Spre seara, cand au crezut ca au scapat de el, l-au zarit chiar langa casa lor. De data aceasta avea o sabie in mana.

De aici, insa, thrilerul se transforma intr-o comedie cu politisti. Barbatul a fost lovit langa trecerea de pietoni de o masina in care se afla un agent.

Potrivit autoritatilor, ofiterul se afla in timpul programului. Ciudat este insa ca imediat dupa incident, a scos numerele de inmatriculare ale masinii.

Pe internet, toata lumea dezbate subiectul. Unii il cunosc pe infractorul ranit.

"E vecinul meu! Mai serveste din cand in cand, mai scoate sabia si se plimba. Mare nebun!"

"Fetele au avut noroc, dar daca era o mama cu copil in locul omului cu sabia, soferul nu mai era bravo. Asa ca trebuie sa fie pedepsitzi ambii: si soferul, si omul cu sabia".

Cu alte cuvinte, noroc de ghinionul politistului. Potrivit medicilor, barbatul cu sabia s-a lovit la cap si era in stare de ebrietate cand a fost dus la spital.

VIDEO PROTVPLUS.RO