Și-a ucis soția aruncând cu o cobră în ea. Femeia se recupera după ce a încercat să o omoare cu o viperă

Ultima actualizare: 26-05-2020 10:16
Și-a ucis soția aruncând cu o cobră în ea. Femeia se recupera după ce soțul a încercat să o omoare cu o viperă
Getty

Un bărbat din India a fost arestat pentru că și-a omorât soția aruncând cu o cobră în ea. Femeia se recupera după ce soțul încercase să o ucidă cu ajutorul unei vipere.

Poliția din statul indian Kerala a declarat că Sooraj, de 27 de ani, și-a ucis soția, Uthra, cu o cobră pe care a eliberat-o în domitorul ei, după ce a eșuat în prima sa tentativă, când a vrut să o omoare cu o viperă, scrie Daily Mail.

Oamenii legii spun că din înregistrările telefonice ale bărbatului reiese că acesta a contactat crescători de șerpi veninoși și a urmărit pe internet videoclipuri cu șerpi.

Prima dată a încercat în martie, când a cumpărat o viperă Russell, extrem de veninoasă, pe care a eliberat-o asupra soției sale.

Uthra a supraviețuit, dar a avut nevoie de aproape două luni de spitalizare, a declarat Ashok Kumar, oficial al poliției.

În cele din urmă femeia a fost externată și se recupera în casa părinților ei, când bărbatul a decis să acționeze din nou.

 

A omorât-o pentru a păstra averea

 

De data aceasta Sooraj a cumpărat o cobră, pe care a eliberat-o în dormitorul unde dormea soția sa.

Femeia a fost din nou mușcată și a fost dusă la spital, unde i s-a constatat decesul.

Anchetatorii spun că cei doi nu se înțelegeau foarte bine, iar bărbatul, care era funcționar bancar, a decis să o omoare pentru că un eventual divorț ar fi implicat returnarea către familia femeii, una înstărită, a întregii lor averi- 100 de monede de aur, o mașină nouă și 500.000 de rupii (circa 20.000 de dolari) în numerar.

Cei doi aveau împreună un copil în vârstă de un an.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO