Se relaxează regulile de călătorie pentru Thailanda. Recomandări pentru turiști

Ultima actualizare: 17-06-2022 16:58
Turisti in Thailanda

Începând de la 1 iulie, turiştii care călătoresc în Thailanda vor avea nevoie doar certificatul de vaccinare anti-COVID-19 sau de un test cu rezultat negativ pentru a intra în țară, a anunţat vineri Guvernul de la Bangkok.

 

De asemenea, se va renunța la obligativitatea de purtare a măştilor sanitare în spaţiile publice, informează DPA și Agerpres

Până acum, turiștii care soseau în Thailanda aveau obligativitatea de a se înregistra online pentru a obţine un permis sanitar valid şi să cumpere o asigurare medicală care să acopere costurile generate de o posibilă infectare cu noul coronavirus și carantina aferentă.

Numărul cazurilor de COVID-19 a scăzut constant în această ţară în ultimele săptămâni. Vineri, autorităţile sanitare thailandeze au raportat aproximativ 1.900 de cazuri şi 19 decese asociate COVID-19 în ultimele 24 de ore.

Guvernul de la Bangkok a decis, printre altele, ca barurile şi alte unităţi de divertisment să poată funcţiona până la ora locală 02:00.

Thailanda speră să primească cel puţin 7,5 milioane de turişti până la sfârşitul anului, a anunțat ministrul Turismului, Phiphat Ratchakitprakarn.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO