Sarkozy si-a pierdut cumpatul! L-a numit "pedofil" pe un jurnalist

Dată publicare: 24-11-2010 00:00
Dată actualizare: 26-10-2012 07:31


Nicolas Sarkozy

Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, extrem de furios la o conferinta de presa, l-a acuzat pe un jurnalist ca este pedofil.


Dupa cum noteaza publicatia The Sun, incidentul a avut loc in timpul summitului de la Lisabona, la o conferinta de presa.

Nicolas Sarkozy "a luat-o razna" dupa ce a fost intrebat de un ziarist despre implicarea sa intr-un scandal legat de vanzarea de submarine franceze Pakistanului, in 1994.

Chestionat in privinta asa-numitei afaceri "Karachigate", Sarkozy a raspuns: "Vorbesti numai prostii, nu poti sa dovedesti nimic".

Dupa care, aratand cu degetul inspre jurnalist, presedintele Frantei a continuat: "Tu esti un pedofil. Sunt absolut convins. Am vazut serviciile secrete, dar nu-ti voi spune care. Am vazut pe cineva, dar nu-ti voi spune pe cine si a fost amuzant. Sunt absolut convins ca tu esti pedofil".

Dupa aceasta explozie verbala, Sarkozy a iesit val-vartej din sala, spunandu-le reporterilor: "Pe maine, prieteni pedofili!".

Publicatia The Sun mai noteaza ca acest incident apare la scurta distanta de "episodul" in care Silvio Berlusconi a fost filmat aratandu-i lui Traian Basescu, cu degetul la cap, ca Nicolas Sarkozy "este nebun".

 

 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO