Ruptură în relația dintre Prinții Harry și William. Ce a dezvăluit o sursă apropiată familiei regale

Ultima actualizare: 24-10-2019 09:09
printul harry si printul william
Agerpres

Prinţul William al Marii Britanii este îngrijorat în legătură cu fratele său după ce prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au făcut dezvăluiri referitoare la provocările unei vieţi în atenţia permanentă a presei, a relatat BBC, potrivit Agerpres.

Potrivit unei surse apropiate familiei regale citate de grupul britanic de televiziune, există păreri potrivit cărora ducele şi ducesa de Sussex ar fi ''într-o situaţie fragilă''. William este îngrijorat pentru fratele său mai mic şi speră că cei doi ''sunt bine'', a mai precizat sursa menţionată.

Prinţul Harry, nepotul Reginei Elisabeta a II-a, a dat publicităţii în ultimele luni mai multe declaraţii emoţionale în care condamna acţiunile presei tabloide britanice şi anunţa măsuri în instanţă ca răspuns la acţiunile de ''bullying'' întreprinse, în opinia sa, de o parte a presei.

Postul de televiziune ITV a difuzat duminică un documentar filmat în timpul recentului turneu al cuplului princiar în Africa. Prinţul Harry a spus că nu va fi forţat ''să intre în jocul'' cu presa care, în opinia sa, ar fi fost răspunzător de moartea mamei sale, prinţesa Diana, şi a dezvăluit o ruptură în relaţia cu fratele său, William.

Prinţesa Diana a fost una dintre cele mai fotografiate femei din lume după căsătoria cu prinţul Charles. Ea a decedat într-un accident de maşină în 1997, după ce a fost urmărită pe străzile din Paris de fotografi.

În acelaşi documentar, soţia prinţului Harry, Meghan Markle, a mărturisit că anul trecut a fost unul dificil, iar prietenii o avertizaseră să nu se mărite cu Harry din cauza atitudinii tabloidelor britanice.

Atât Harry, cât şi Meghan au iniţiat acţiuni în justiţie împotriva unora dintre cele mai mari tabloide britanice. Harry crede că modul în care Markle a fost tratată de presă este o reminiscenţă a atitudinii media faţă de mama sa, iar ceea ce i s-a întâmplat prinţesei Diana este o amintire incredibil de proaspătă.

Purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington, reşedinţa oficială a prinţului William, a refuzat să comenteze informaţiile, potrivit Reuters.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO