Român expulzat din Italia pentru că bea prea mult. De câte ori a ajuns în comă alcoolică în 2 luni

Ultima actualizare: 16-02-2020 20:18

Un român de 54 de ani, stabilit în Pordenone, a fost expulzat vineri din Italia din cauza alcoolismului

Românul a fost trimis înapoi în ţară vineri scrie Il Friuli, fiind însoţit de agenţii de la Imigrări pe aeroportul din Veneţia, de unde a fost pus la un zbor către România. Decizia de expulzare a fost emisă de parchet şi confirmată de tribunalul din Trieste, care i-a interzis să mai revină în Italia timp de 5 ani, fiind considerat "pericol social".

Din ianuarie 2017 şi până azi, românul a ajuns de nu mai puţin de 73 de ori la spital din cauza alcoolismului. Episoadele s-au înmulţit în 2020, când a fost internat de 45 de ori după episoade de comă alcoolică, de multe ori fiind descoperit adormit în mijlocul străzii, în parcuri, în faţa unor baruri sau chiar în biblioteca publică. În cele mai multe cazuri, era găsit chiar în apropierea centrului pentru dezalcoolizare din Sacile unde era trimis constant. 

Paharul s-a umplut pe 11 februarie, când bărbatul a fost găsit în jurul prânzului de poliţişti într-un magazin de pantofi, unde intrase beat şi se culcase pe podea.  Odată adus în faţa procurorilor, s-a decis expulzarea sa. 

Românul era în Italia încă din 2003 şi îşi găsese un serviciu în regiunea Pordenone, dar a fost dat afară după ce a venit la muncă doar de 3 ori. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO