Ținuta purtată de Regina Elisabeta la nunta nepotului ei preferat. Semnificația culorilor

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Regina Elisabeta si printul Phillip
Getty

Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a făcut apariția la nunta prințului Harry cu actrița americană Meghan Markle cu doar câteva minute înainte ca mireasa să fie condusă la altar de prințul Charles.

Regina a ajuns la Capela St.George din Windsor însoțită de soțul ei, prințul Phillip, purtând o ținută de culoare galben neon, completată cu nuanțe de mov și gri, realizată de Stewart Parvin. Ea și-a asortat ținuta cu o pălărie creată de Angela Kelly, în aceleași nuanțe ca restul ținutei, cât și cu bijuterii făcute din cristale și perle.

Un element care a captat atenția tuturor a fost o broșă veche de 92 de ani, scrie Express.co.uk.

Înainte de nuntă, au existat numeroase speculații privind culoarea pentru care Regina Marii Britanii va opta la cea mai recentă nuntă din sânul familiei regale. De exemplu, la nunta Prințului William cu Kate, Elisabeta a purtat o rochie galbenă, iar anterior, la nunta Prințului Charles cu Prințesa Diana a optat pentru o ținută de culoare albastră.

June McLeod, autoarea cărții „Psihologia Culorii Astăzi”, a analizat paleta de culori pentru care Regina Elisabeta a optat, sâmbătă, subliniind că prin aceasta a transmis un mesaj clar, conform Good Housekeeping.

„Verdele este culoarea evoluției și renașterii. O persoană care poartă verde este deschisă la suflet. Este o culoare care semnifică respect și planuri de viitor”, a explicat experta.

Totodată, ea a subliniat că „mov reprezintă o culoare a mândriei”: „Simbolizează curățenia și indică o pasiune pentru creativitate.”

Nici prințul Phillip nu a lipsit de la nunta nepotului său Harry. Aceasta a fost prima sa apariție publică de la operația de șold pe care a efectuat-o în urmă cu o lună. Ducele de Edinburgh, în vârstă de 96 de ani, a petrecut în spital cinci săptămâni.

Prințul Harry al Marii Britanii și actrița americană Meghan Markle s-au căsătorit, sâmbătă, la capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor. Cei doi au schimbat jurămintele în fața a 600 de invitați și a lui Dumnezeu.

După o ceremonie religioasă presărată cu momente emoționante, Prințul Harry și actrița americană Meghan Markle au ieșit din capela St.George ținându-se de mână.

Ei au împărtășit un moment privat sub privirile miilor de curioși adunați să vadă cuplul regal. Astfel, ducele și ducesa de Sussex s-au sărutat în fața mulțimii care îi aștepta nerăbdătoare. După aceea, ei au plecat cu trăsura la Palatul Windsor, unde Regina a dat o recepție în cinstea lor.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO