Pisica disparuta in ziua de Craciun, gasita dupa doua luni, la 2.000 km de casa

26-02-2016 08:23

O pisica din statul Wisconsin, din nordul Americii, a disparut de acasa in ajunul Craciunului. A fost gasita acum, dupa doua luni, in Florida, la aproape 2.000 de kilometri distanta.

Nimeni nu isi explica cum a ajuns felina acolo, insa stapana ei este in culmea fericirii.

In ziua de Craciun, o familie din statul Wisconsin anunta pe retelele de socializare pierderea unui membru al familiei lor: o pisica din rasa Albastru de Rusia. Doua luni mai tarziu, o asociatie din Florida ii contacta pe stapanii felinei sa le spuna ca pisica este in viata, insa la peste 2.000 de kilometri distanta.

Cheri Stocker, stapana pisicii: "In ziua de Craciun, vantul batea cu putere si a deschis usa din spate a casei. Pisica a iesit afara, iar de atunci o tot cautam. A fost cel mai urat Craciun."

O femeie din Florida a gasit pisica si a postat fotografii pe retelele de socializare, in speranta ca cineva o va recunoaste. A dus-o la veterinar, iar de acolo pana la a-i gasi adevaratii stapani a mai fost doar un pas.

In doua luni, pisica a calatorit aproximativ 2000 de kilometri, adica distanta de acasa, din Wiconsin, pana in Florida.

De cand a aparut pisica, Cheri, stapana sa, este asaltata de telefoane si televizini, insa este impacata ca felina este din nou alaturi de ea.

Tags: pisica, sua, florida,


VIDEO PROTVPLUS.RO