Patru romani au ucis in bataie un italian care a sarit sa-si apere fiul

Ultima actualizare: 12-09-2012 09:32
Carabinieri

Agentia de presa italiana ANSA relateaza despre un nou caz de crima in care apare numele Romaniei. Patru romani sunt acuzati ca ar fi ucis cu pumnii si picioarele un barbat de 53 de ani, care sarise sa-si apere fiul intr-un scandal.

Victima a fost pur si simplu masacrata de grupul celor patru romani, scriu jurnalistii de la ANSA, care mai precizeaza ca incidentul a avut loc noaptea, in localitatea Torri, la cativa kilometri de Vetimiglia.

Cei patru romani au varste cuprinse intre 19 si 37 de ani si au fost arestati deja sub acuzatia de omor calificat. Potrivit primelor informatii, cearta dintre imigrantii romani si fiul de 20 de ani al victimei ar fi pornit de la o discutie despre un caine. Tinerii au avut un mic conflict, dupa care s-au despartit.

"Imigrantii romani", scrie agentia ANSA, "nu au renuntat asa usor la conflict si l-au urmarit pe tanar pana la casa acestuia, unde au inceput sa-l loveasca". Tatal tanarului a auzit strigatele lui si a iesit afara, incercand sa-l salveze. El a fost ucis in bataie cu pumnii si calcat in picioare.

Martorii acestei crime spun ca romanii erau beti si ca s-au comportat cu o cruzime iesita din comun fata de victima. Unii localnici care au vazut scena au sunat imediat la numarul de urgenta 118, insa a fost prea tarziu pentru ca barbatul sa mai fie salvat.

Spanioli pe site-uri, dupa crima romanului Dorel Marcu: "Gunoaie imigrante"

Comunitatea oamenilor din mica localitate Torri este in stare de soc, deoarece nu a mai avut parte pana acum de astfel de incidente violente. Ei spun ca victima, Walter Allavena, era un om linistit si muncitor, care isi dedica timpul familiei sale si meseriei de instalator.

"Nu numai ca este o tragedie pentru familia lui, dar este si pentru noi o nenorocire. Asa ceva nu s-a mai intamplat niciodata la noi, care dormim in continuare cu usile si ferestrele deschise. Ei au venit din afara tarii doar ca se ne creeze probleme", spun localnicii, citati de agentia ANSA.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO