Si-a inscenat Hitler propria moarte? FBI l-a cautat 30 de ani dupa deces

Dată publicare: 11-04-2011 09:17
Dată actualizare: 03-11-2012 04:11
Sursa: www.indianexpress.com


Hitler

FBI a avut convingerea ca dictatorul nazist Adolf Hitler si-a inscenat sinuciderea in 1945 si a incercat sa il gaseasca timp de 30 de ani dupa moartea Fuhrerului. Cel putin asta reiese dintr-o serie de documente recent declasificate.

Pe data de 29 aprilie 1945, Hitler si iubita sa, Eva Braun, s-au sinucis intr-un buncar din Berlin. Acum, la 66 de ani de la eveniment, documente declasificate ale FBI releva faptul ca agentia avea un dosar gros privindu-l pe Hitler si ca a analizat atent orice raport care ar fi indicat ca acesta traia.

Agentii FBI au investigat informatii potrivit carora Hitler se afla ba intr-o ferma din Argentina, ba intr-un hotel din Danemarca sau in New York. Avea fie barba, fie era ras, suferea de astm si ulcere stomacale.

In 21 septembrie 1945, FBI nota: "Hitler si 50 de membri ai familiei sale au ajuns dupa aproximativ 10 zile de la caderea Berlinului in Argentina, la bordul a doua submarine. Hitler si-a lasat barba si se ascunde la o ferma".

Printre informatile primite de directorul FBI de la acea vreme, J. Edgar Hoover, se numara si declaratia unui doctor din St. Louis, care sustinea in 1954 l-a fi tratat pe Hitler de o problema la stomac.

Rusii au fost cei care au adus dovezi clare ca Hitler s-a impuscat in acel buncar.

Citeste si:

FBI confirma existenta extraterestrilor: Au haine metalice si masoara 91 cm

Laptopuri mai ieftine ca ciocolata. Afla cum va arata lumea peste 40 de ani

Sursa: www.indianexpress.com

Tags: adolf hitler, fbi,


VIDEO PROTVPLUS.RO