Parfumuri de 4.500 de lire găsite sub fustele a patru românce, în UK. Metoda hoațelor

Ultima actualizare: 18-01-2019 20:09
românce UK
Politia Hampshire

Patru femei de origine română, care au furat dintr-un magazin din Marea Britanie parfumuri în valoare de 4,500 lire sterline, pe care le-au ascuns sub fustele modificate special, au fost condamnate în total la peste 5 ani de închisoare.

Cele patru femei, care au în total 25 de copii, au intrat într-un magazin Boots din Hampshire, îmbrăcate în fustele lor ample, cu buzunare cusute pe interior, relatează Daily Mail.

Olga Mihai, 45 de ani, Reica Petre, 40 de ani, Carmen Stoica, 41 de ani și Cintariata Veriga, 35 de ani, au atras atenția agenților de securitate cu comportamentul lor suspect. Când acestea au ieșit din magazin, paznicii s-au uitat pe imaginile camerelor de supraveghere.

Femeile au lucrat în echipă echipă: în timp ce una i-a distras atenția unui angajat, celelalte și-au umplut fustele cu parfumuri. Agenții de securitate au dat imediat alarma, iar poliția le-a reținut în scurt timp. Parfumurile au fost găsite în mașina în care erau și femeile. În fața instanței, cele patru s-au scuzat și au spus că au vrut să ofere parfumurile de Crăciun familiei.

 

Potrivit anchetatorilor, una din femei are 19 condamnări anterioare pentru furt. Cu toate acestea, instanța a ținut cont de faptul că cele trei au foarte mulți copii și a pronunțat pedepse destul de blânde.

S-a stabilit, de asemenea, că cele patru făceau parte dintr-o rețea mai vastă, specializată în furturi din magazine, care acționează în Marea Britanie de mulți ani. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO