Papa Francisc și-a anulat, pentru a treia zi consecutiv, angajamentele oficiale

Dată publicare: 29-02-2020 14:34
Dată actualizare: 29-02-2020 14:38


papa francisc

Papa Francisc şi-a anulat, pentru a treia zi consecutiv, angajamentele oficiale, după ce ultima dată a fost văzut în public, miercuri, tuşind şi suflându-şi nasul, scrie Associated Press.

Suveranul Pontif, în vârstă de 83 de ani, care a pierdut o parte dintr-un plămân în tinereţe, nu şi-a anulat nicioată atât de multe audienţe oficiale sau evenimente în cei şapte ani de când a fost numit, transmite News.ro.

Biroul de presă al Vaticanului a transmis că el îşi continuă munca din reşedinţa Santa Marta din Vatican şi că primeşte oameni în privat.

Sâmbătă, el a avut programate întâlniri cu şeful biroului episcopilor de la Vatican, ambasadorii săi în Liban şi Franţa şi cu arhiepiscopul Ucrainei.

Au fost anulate două audienţe oficiale de la Palatul Apostolic, unde Papa Francisc ar fi trebuit să susţină un discurs şi să întâlnească mai mulţi oameni.

Duminică, Papa ar trebui să părăsească Vaticanul cu oficiali ai Sfântului Scaun pentru o săptămână de exerciţii spirituale în zona rurală a Romei, acţiune pe care Suveranul o întreprinde anual.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO