Ororile lasate in urma de ISIS: Barbati arsi de vii in cuptorul de paine si copii striviti in malaxorul pentru aluat

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04
mama

Pe zi ce trece, detaliile care ies la iveala despre cruzimea de neimaginat a executiilor comise de ISIS sunt din ce in ce mai groaznice. O mama marturiseste ca fiul ei a fost ucis "pentru ca il chema George".

Gruparea jihadista si-a propus sa nimiceasca populatiile de crestini care locuiesc pe teritoriul Siriei. Alice Assaf, o mama indurerata povesteste cum in urma cu doi ani, fiul sau a fost executat in curtea din spatele casei "pentru ca il chema George" si pentru ca a refuzat sa poarte un nume musulman, relateza Daily Mail.

Ororile au inceput in momentul in care extremistii islamisti au inceput sa ii terorizeze pe locuitorii unei suburbiei in care cei doi locuiau. Ei au decis sa se mute la un cetatean musulman, care in final i-a tradat.

"L-au dus in gradina din spate si l-au impuscat." spune Alice despre executia fiului sau, ale carui ultime cuvinte au fost: "Nu vreau sa ma ascund. Tu m-ai invatat sa urmez invatatura lui Hristos. Pe oricine ma reneaga in fata oamenilor, pe acela il voi renege si eu in fata lui Dumnezeu."

Femeia a reusit sa fuga, dar l-a lasat pe George in urma, care a fost aruncat intr-o groapa comuna. Dupa aceasta a auzit ca jihadistii au luat sase barbati de la o brutarie si i-au ars de vii in cuptorul pentru paine. Mai mult, au capturat 250 de copii pe care i-au ucis strivindu-i in aparatura folosita pentru amestecarea cocai pentru paine.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO