"I-au controlat mintea prin hipnoza". Teoria conspiratiei care poate schimba soarta unui asasin

29-11-2011 18:04

Robert Kennedy

"Este victima tehnicilor de control asupra mintii". Sub acest pretext, avocatii lui Sirhan Sirhan, palestinianul condamnat pentru asasinarea senatorului democrat Robert Kennedy in 1968, cer eliberarea acestuia.

"Tehnica programarii mintii prin hipnoza e una noua, in special pentru public. O persoana obisnuita nu este constienta de faptul ca hipnoza poate si este folosita pentru a induce un comportament antisocial", spun avocatii.

Echipa de avocati vine in apararea lui Sirhan cu o intreaga teorie a conspiratiei. Oamenii apararii spun ca in procesul din 1969 nu s-a tinut cont de faptul ca au fost doi tragatori de elita implicati in asasinarea senatorului Kennedy. De asemenea, avocati mai spun ca pistolul gasit asupra clientului lor nu corespunde modelului de arma cu care s-a tras.

Avocatii cer acum ca Sirhan Sirhan sa fie judecat din nou. Nu este pentru prima data cand acesta solicita sa fie eliberat, insa justitia americana a respins de fiecare data cererea de eliberare conditionata.

In trecut, Sirhan a spus ca nu isi aminteste de momentul in care l-a impuscat pe senatorul Kennedy, dar ca regreta cele intamplate in fiecare zi.
 

Sursa: Yahoo News


VIDEO PROTVPLUS.RO