O fetita de 11 ani, de origine romana, a nascut la un spital din Creta, potrivit presei locale. Ce au declarat medicii

Ultima actualizare: 19-12-2014 06:59
fetita gravida

O fetita de 11 ani, de origine romana, a nascut prin cezariana la Spitalul Universitar din Heraklion, Creta, relateaza site-ul Greek Reporter, citand postul Radio Creta.

Fetita a fost supusa unei operatii de cezariana din cauza varstei si a corpului inca nedezvoltat au explicat medicii care au marturisit ca nu s-au mai intalnit cu un asemenea caz. Este pentru prima data cand doctorii locali au asistat la nastere o fata sub varsta de 14 ani.

Atat copila cat si pruncul ei sunt in stare buna de sanatate. Potrivit Greek Reporter, fata este de origine romana si nu stia ca este gravida. Copila este in stare de soc si nu poate vorbi cu nimeni, insa primeste ingrijire medicala.

Constantinos Relakis, doctorul care a realizat operatia de cezariana a povestit ca in 30 de ani nu s-a mai intalnit cu un caz in care mama sa aiba doar 11 ani. Fetita a ajuns la medic pentru un control de rutina iar doctorii au avut parte de un soc cand au realizat ca era insarcinata in 7 luni. Politia din Grecia si serviciile sociale au fost avertizate in legatura cu acest caz pentru a demara o ancheta.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO