Rusia s-a dotat cu caini politisti clonati si vrea sa obtina, prin aceeasi metoda, si mamuti. Cat costa procedeul
O echipa de cercetatori cloneaza caini inca din 2005, iar scopul lor este sa readuca la viata mamutii.
Ciobanescul belgian malinois a fost creat cu ajutorul celulelor celor mai buni caini politisti sud-coreeni, fiind clonat pentru a maximiza caracteristicile unice ale lor, in scopul de a-i ajuta pe politisti sau avand rol in securitate, potrivit Siberian Times
Cainii au fost clonati de doctorul Hwang Woo Suk si de echipa sa, care in prezent incearca sa gaseasca o solutie pentru a readuce la viata mamutii, care au disparut acum mii de ani.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Cercetatorul de 63 de ani a adus animalele din Seul, capitala Coreei de Sud, in Yakutia. Cainii au fost clonati in laboratoarele din Sooam Biotech, primul centru de clonare al animalelor din lume.
Expertul sud-coreean a condus echipa care a clonat primul caine in 2005, iar de atunci peste 500 de exemplare au fost clonate.
Cainii vor fi predati catre instructorii lor in cadrului unei ceremonii la Muzeul Mamutilor din Yakutsk. Semyon Grigoryev, directorul muzeului, a declarat ca animalele vor fi folosite pentru a detecta explozibil si droguri, in cadrul politiei din Rusia.
Clonarea unui singur caine, pentru clienti, costa aproape 100.000 de euro.
Sursa: Siberian Times
Etichete: Rusia, caine, mamut, cercetare, clonare,
Dată publicare:
01-12-2016 14:34