Natura, amenintata de ea insasi! O specie de corali, pe cale de disparitie
07-11-2008
|
08:56
Se intampla in largul apelor japoneze, unde coralii din zona unui arhipelag sunt in pericol din cauza unei specii de stea de mare.
Animalul se hraneste cu coralii pe care ecologistii incearca de ani buni sa ii protejeze.
Intr-o incercare disperata de a stopa diminuarea recifului din zona, o organizatie ecologica a pus chiar la cale un proiect prin care urmeaza ca 140 de km de tarm sa fie fotografiati atent, pentru a stabili ce masuri pot fi luate. Cartografierea zonei se va termina in 2009.
Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Sursa: Pro TV
Etichete:
japonia,
amenintare,
disparitie,
corali,
Dată publicare:
07-11-2008 00:00
Articol recomandat de sport.ro
Citește și...
Salvati "Monstrul de apa"!
Este o creatura ciudata, asemanatoare cu salamandra, care traieste in canalele din Mexic si a inspirat candva, legendele aztece.
Elodia, ucisa cu ingrasaminte
Elodia Canadensis, planta cunoscuta sub denumirea populara de „ciuma apelor”, aproape ca a disparut din mlastinile Deltei Dunarii, fiind inlocuita in mod natural de o ruda mai rezistenta la factorii nocivi de mediu.
Recomandări
CE aprobă ajutorul de stat de 790 mil. € acordat de România pentru sprijinirea închiderii minelor de cărbune din Valea Jiului
Comisia Europeană a aprobat o măsură a statului român în valoare de 790 de milioane de euro pentru acoperirea costurilor excepţionale generate de închiderea a patru mine de cărbune necompetitive din Valea Jiului.
Preşedintele regiunii Valencia recunoaşte că au existat erori în gestionarea inundaţiilor și își cere scuze. „Nu voi nega”
Preşedintele regiunii spaniole Valencia, Carlos Mazon, a recunoscut vineri că au existat ”erori” în gestionarea inundaţiilor dramatice de luna trecută, şi a prezentat ”scuzele” sale pentru întârzierile în ajutorarea sinistraţilor, relatează AFP.
CE: Creșterea economiei României nu va fi nici la jumătate din cât se estima, în 2024. Deficitul va ajunge la 8% din PIB
Estimarea de creștere economică a României a fost recalculată la Comisia Europeană, cu mult sub valoarea stabilită inițial. Pentru 2024, estimarea de creștere economică a României a fost revizuită de la 3,3 la 1,4%.