Momentul în care un tânăr se trezește la propria înmormântare. Reacția familiei


Ultimul update: Vineri 05 Iulie 2019 11:02
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2019 10:34
Categorie: Stiri externe
Momentul în care un tânăr se trezește la propria înmormântare. Ce reacție a avut familia

Un bărbat din India, care a fost declarat mort, s-a trezit la propria înmormântare, cu scurt timp înainte să fie îngropat.

Mohammad Furqan, în vârstă de 20 de ani a fost declarat mort de cadrele medicale din India. Însă a reușit să își surprindă toți cunoscuții și apropiații, în momentul în care s-a trezit, cu puțin timp înainte de a fi înmormântat.

Apoi, bărbatul a fost transportat de urgență la spital. Mohammad a fost inconștient de pe 21 iunie, după ce a fost implicat într-unaccident, potrivit Fox News

După toate cele întâmplate, familia bărbatului s-a declarat traumatizată, pentru că nu numai că l-au văzut fără viață, dar apoi s-a și trezit la propria înmormântare.

”Eram devastați și ne-am pregătit pentru înmormântare, iar la un moment dat, unul dintre noi și-a dat seama că ceva se mișcă în interiorul cosciugului. Apoi, l-am dus de urgență la spital, unde doctorii ne-au spus că era viu în tot acest timp”, a spus fratele lui Mohammad.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Fox News

VIDEO PROTVPLUS.RO