Explicația Paris Match după ce Sarkozy a crescut ”miraculos” într-o poză alături de soție


Ultimul update: Vineri 05 Iulie 2019 10:28
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2019 10:23
Categorie: Stiri externe
Sarkozy-Bruni

O fotografie a cuplului Sarkozy-Bruni, publicată de Paris Match, a devenit sursă de ironii şi glume online.

Săptămânalul Paris Match, acuzat că "a retuşat" fotografia publicată pe coperta numărului său din această săptămână, în care fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy pare să fi crescut în mod miraculos şi să fi devenit mai înalt decât soţia lui, Carla Bruni, a dat publicităţii joi un comunicat în care a explicat, că renumita cântăreaţă şi model se afla în acel moment cu o treaptă mai jos pe scară decât soţul ei.

"A crescut fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy în mod miraculos şi a devenit dintr-o dată mai înalt decât soţia lui, Carla Bruni?", se întreabă jurnaliştii de la DPA.

Fotografia cuplului, publicată pe coperta numărului din această săptămână a revistei Paris Match, a declanşat un val de ironii şi declaraţii amuzante pe internet, joi, întrucât Sarkozy, care este prezentat braţ la braţ cu soţia lui în acea imagine, pare mai înalt decât partenera lui de viaţă.

În realitate, lucrurile stau complet invers: Carla Bruni este mult mai înaltă decât Nicolas Sarkozy, reamintesc jurnaliştii de la DPA.

Pe internet, utilizatorii reţelelor de socializare au început să vorbească despre "un miracol", iar unii dintre ei s-au întrebat dacă nu cumva acea fotografie a fost retuşată.

"Nicolas Sarkozy nu a fost retuşat pentru a părea mai înalt decât Carla Bruni pe coperta ediţiei Paris Match din această săptămână", au declarat reprezentanţii revistei franceze într-un comunicat publicat pe site-ul acesteia.

Alţi internauţi au avansat tot felul de scenarii amuzante - "Sarkozy stătea pe o scăriţă" sau "Sarkozy purta pantofi cu tocuri înalte"- pentru a explica această inversiune de înălţime.

"Unora li s-a părut uimitor să îl vadă pe Nicolas Sarkozy mai înalt decât soţia lui, Carla Bruni", recunosc editorii de la Paris Match, care au dezvăluit că în timpul acelei sesiuni fotografice, organizată la sfârşitul lunii iunie, fostul cuplu prezidenţial al Franţei a fost fotografiat în mai multe locuri din reşedinţa sa din Paris, dar "mai ales pe treptele situate în exteriorul" clădirii.

"Nicolas Sarkozy se afla, în imaginea cea a fost aleasă pentru copertă, cu o treaptă mai sus decât aceea pe care stătea soţia lui", au explicat editorii de la Paris Match.

Fostul preşedinte francez (în perioada 2007-2012) a publicat recent o carte autobiografică, intitulată "Passions", în care a evocat parcursul său politic şi viaţa lui privată, în special prima sa întâlnire cu Carla Bruni, despre care a spus că a fost "cea mai importantă întâlnire din viaţa" lui.

Publicat într-un prim tiraj de 200.000 de exemplare, acest volum a beneficiat de o acoperire mediatică excepţională şi s-a clasat în fruntea vânzărilor de carte în Franţa.

Sarkozy-Bruni Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Agerpres

A facut o sedinta foto, iar cand a vazut pozele in revista s-a speriat. Cum arata imaginile in partea de jos
A facut o sedinta foto, iar cand a vazut pozele in revista s-a speriat. Cum arata imaginile in partea de jos
S-a pozat sexy si a retusat imaginile, pentru a-si surprinde sotul. Reactia barbatului dupa ce a vazut-o fara niciun defect
S-a pozat sexy si a retusat imaginile, pentru a-si surprinde sotul. Reactia barbatului dupa ce a vazut-o fara niciun defect
Fotograf, castigator al premiului Pulitzer, concediat de AP pentru ca a modificat digital o fotografie a unui soldat sirian
Fotograf, castigator al premiului Pulitzer, concediat de AP pentru ca a modificat digital o fotografie a unui soldat sirian
Au modificat fotografia in Photoshop pana au
Au modificat fotografia in Photoshop pana au "imbolnavit" modelul. Gafa uriasa dintr-o reclama
VIDEO PROTVPLUS.RO
iran, petrolier, sechestrat, marea britanie
Anunțul Iranului despre echipajul petrolierului britanic sechestrat
Arabia Saudită a ”eliberat” un petrolier iranian după ce Teheranul a sechestrat unul britanic
Tragedie la un festival. Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-o roată
Lingouri de aur de 5 milioane dolari găsite pe aeroport. De unde proveneau
Bulgaria o va susține pe Kovesi pentru funcția de procuror șef european
Ipostaza în care au fost prinși doi turiști în Veneția. Au primit o amendă usturătoare
British Airways
Lufthansa și British Airways au suspendat zborurile către Cairo. Explicația
Incendii devastatoare în Portugalia: mii de oameni evacuați, drumuri închise
Crime suspecte. O americancă și iubitul ei australian, găsiți morți pe un drum în Canada
Alegeri legislative anticipate în Ucraina. Partidul care promite să curețe țara de corupție
Intervenția lui Trump pentru un rapper arestat în Suedia. Ce i-a cerut premierului
Dezvăluire misterioasă într-o cameră secretă la Vatican. Ce au găsit anchetatorii