Momentul emotionant in care un soldat isi revede copiii dupa sase luni petrecute pe front. Ce surpriza le-a facut. VIDEO

07-05-2016 15:06

tata

Dupa ce timp de sase luni soldatul american John Grietan a luptat in sud-vestul Asiei, a venit vremea sa isi revada familia. Fericit, barbatul a mers pana la scoala la care invata cei doi copii ai sai pentru a-i surprinde.

Revederea emotionanta a fost filmata de cei prezenti care au inceput sa aplaude de fericire. John a mers prima data la sala de mese, acolo unde Josh, baietelul sau in varsta de 15 ani, care sufera de sindromul Down, lua pranzul.

Tatal se apropie tiptil prin spatele sau si il intreaba cu un zambet strengar: "Pot sa ma asez langa tine?" Lui Josh nu ii vine sa creada si incepe sa strige de bucurie. Isi imbratiseaza cu caldura tatal, dupa care exclama: "Lume, el este tatal meu!"

Dupa aceasta surpriza, John a mers si in sala in care se afla Jessica, in varsta de 11 ani, care imediat ce l-a vazut i-a sarit in brate, dupa cum relateaza cei de la Mirror.

"Am vorbit pe Skype in tot acest timp, dar nimic nu se compara cu senzatia de a fi langa ei." a declarat John, care a marturisit ca sotia sa i-a fost complice la aceasta revedere.

 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO