Misterul dispariției unui turist german în Bulgaria. Ultimele imagini cu tânărul în viață. VIDEO

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Lars Mittank

Dispariția turistului german Lars Mittank, în 2014, este unul dintre cele mai misterioase cazuri de până acum, lăsând fără cuvinte atât familia, cât și autoritățile.

Cazul său a atras atenția pentru că mai multe camere de supraveghere au surprins ultimele clipe cu acesta în viață, iar comportamentul său a lansat multe semne de întrebare.

Mittank, în vârstă de 28 de ani, se afla cu mai multe prieteni în stațiunea Golden Sands, din Bulgaria, iar la o săptămână după ce a ajuns s-a luat la bătaie cu patru bărbați. În timpul conflictului acesta s-a ales cu timpanul spart și nu a mai avut voie să zboare spre casă, alături de amicii săi.

Deși au vrut să rămână alături de el, tânărul i-a asigurat că va lua antibioticele pe care i le prescrisese medicul și se va întoarce ulterior acasă. El s-a cazat la un hotel ieftin și de atunci ar fi început să aibă un comportament bizar, relatează Daily Mail.

Mama lui spune că i-a trimis mesaje neclare, în care îi spunea că patru bărbați îl urmăresc, o întreba unde sunt pastilele lui și i-a cerut să-i închidă cardul de credit.

Conform sursei citate, camerele l-ar fi surprins pe Lars mergând pe holul hotelului în care era cazat și ascuzându-se într-un lift. El a părăsit clădirea în jurul orei 1 noaptea, fără să se afle unde.

A doua zi s-a dus la aeroportul din Varna pentru a lua un zbor spre casă și i-a trimis un mesaj mamei sale în care i-a spus că va pleca curând. Însă, înainte să se urce în avion ar fi avut nevoie de consultația unui medic pentru a verifica dacă timpanul său poate suporta călătoria.

Medicul Kosta Kostov, care l-a examinat, și-a amintit că acesta a început să se panicheze la un moment dat, afirmând: ”Nu vreau să mor aici, trebuie să plec”.

Camerele de la aeroport au filmat ultimele momente în care germanul a fost văzut în viață. În imagini, Lars apare fugind afară din clădire, după care a sărit un card și a dispărut într-o pădure din apropiere.

Autoritățile nu au reușit să afle ce l-a determinat să fugă subit din aeroport, iar acum, la 4 ani de la dispariție, nu se știe nimic despre el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO