Mesajul ascuns pe care internautii l-au observat pe coperta revistei TIME, dupa ce Trump a fost numit personalitatea anului


Ultimul update: Duminica 11 Decembrie 2016 07:01
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2016 10:46
Categorie: Stiri externe
trump

Coperta revistei TIME, care il infatiseaza pe Donald Trump drept "personalitatea anului" a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte pe retelele de socializare.

Dupa ce revista TIME a publicat editia speciala in care Donald Trump apare pe coperta ca "Personalitatea Anului 2016", internautii au observat un detaliu straniu, care a starnit o adevarate nebunie pe retelele de socializare.

Mai multi cititori au observat modul strategic in care au plasat imaginea lui Donald Trump sub numele revistei. Astfel, internautii sunt de parere ca nu intamplator capul lui Trump este fix sub litera "M", ceea ce il face sa para ca are coarne de diavol. Faptul ca a fost desemnat personalitatea anului nu inseamna neaparat ca impactul sau asupra lumii este unul pozitiv. In campania electorala, revista TIME l-a discreditat in mai multe randuri pe republican. 

Altii au facut comparatie intre coperta cu Trump si cea cu Hitler, din anii '40, cand si liderul nazist a fost declarat "personalitatea anului". 

Mesajul lui Donald Trump, dupa ce a fost ales "Personalitatea Anului 2016" de catre revista TIME

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a fost desemnat miercuri ''Personalitatea Anului 2016'' de revista Time, transmit AFP si Reuters. "Este o mare onoare, inseamna mult", a declarat Trump intr-un interviu pentru emisiunea ''Today'' a postului NBC, la scurt timp dupa anunt, conform Reuters. Anul trecut, 'Personalitatea Anului' desemnata de revista Time a fost cancelarul german, Angela Merkel.

Sursa: Twitter

VIDEO PROTVPLUS.RO