Mărturia mamei adolescentului care a întreţinut relaţii sexuale cu profesoara. Ce i-a spus judecătorului

Dată publicare: 14-07-2019 08:20
Dată actualizare: 14-07-2019 10:11


O profesoară de 28 de ani din Phoenix, Arizona, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru că a întreţinut relaţii intime cu un elev de 13 ani.

Pe lângă sentinţa deosebit de severă, ea va rămâne pentru tot restul vieţii în registrul agresorilor sexuali. Mărturiile prezentate de acuzare, în instanţă, au scos la iveală că profesoară, de altfel căsătorită, ar fi avut 5 întâlniri "necuvenite" cu elevul adolescent. Asta, în timp ce un coleg mai mic al băiatului stătea de pază, la uşă.

O mamă a depus mărturie în faţa instanţei. Fiul ei de 11 ani stătea "de şase" în timp ce profesoara ar fi întreţinut relaţii intime cu un coleg mai mare al adolescentului, un elev de 13 ani.

Profesoara, de altfel căsătorită, ar fi avut 5 întâlniri "necuvenite" cu elevul respectiv, de patru ori în maşina ei şi, o dată, chiar în sala de curs.

"În loc să-i predea discipline ca matematica sau engleza, îi arăta anumite fotografii și îl întreba despre părțile intime. A încercat să-l facă pe fiul meu să creadă că acest comportament este potrivit", a declarat mama minorului.

În replică, apărarea a argumentat că băiatul era agresiv şi "obsedat" de profesoară, căreia îi trimitea mesaje în neştire.

"Tocmai din această cauză, Brittany Zamora l-a implorat pe directorul Dickie să-l mute pe elev din clasa ei", a spus avocatul.

Avocatul Apărării a dat vina pe procurori şi pe presă pentru că clienta lui este privită ca un "monstru".

Părinţii băiatului susţin, în schimb, că adolescentul are probleme emoţionale în urma abuzului sexual suferit.

Iar mama elevului de 11 ani care a fost martor la aventurile intime ale profesoarei cu un minor s-a dezlănţuit la adresa ei.

"Să-ți intre bine în cap ce îți spun, Brittany: mintea ta e perversă și inima urâtă, mă dezguști. Ar trebui să-ți fie rușine de tine. Meriți să ieși din închisoare doar atunci când nu se mai poate să-ți lase cineva copii în grijă", a spus femeia.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO