La numai 8 luni, printul George a pornit in primul sau turneu oficial, alaturi de parinti, in Australia si Noua Zeelanda

Ultima actualizare: 09-04-2014 07:10

 La numai 8 luni, printul George a pornit in primul sau turneu oficial. Printul William si ducesa Kate n-au vrut sa se desparta de el timp de aproape trei saptamani, cat va dura calatoria lor in Australia si Noua Zeelanda.

Asa ca micul print va merge cu ei, dar in majoritatea timpului va fi tinut departe de ochii lumii, in grija bonei.

De cand s-a nascut, pe 22 iulie, micul print n-a aparut in public decat de doua ori: la iesirea din spital si la botez. Desi pare mic pentru vizite oficiale, George e doar cu o luna mai tanar decat era tatal lui cand a fost luat de parinti tot intr-un turneu in Australia si Noua Zeelanda, care a durat nu trei, ci sase saptamani.

Printul si ducesa isi incep programul luni, la Wellington, Noua Zeelanda. George va ramane acolo in grija bonei, in timp ce parintii lui vor calatori in toata tara. Vor vizita frumusetile naturale ale Noii Zeelande si se vor intalni cu o multime de oameni, inclusiv rude ale victimelor cutremurului de la Christchurch din 2011 si reprezentanti ai triburilor maori.

In Australia vor vizita Muntele de granit rosu Uluru si Opera din Sydney, dar vor asista si la un exercitiu al salvamarilor. Printul George si-ar putea insoti parintii la gradina zoologica din Sydney, unde exista un pavilion care ii poarta numele.

Printul si ducesa sunt insotiti de 12 angajati, printre care coafeza personala a ducesei. In acelasi turneu, in 1983, parintii lui William au avut cu ei 20 de angajati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO