Justin Trudeau, fotografie emoționantă cu fiica sa de Ziua Internațională a Fetelor

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 11 Octombrie 2018 18:14
Categorie: Internaţional
Ella-Grace Margaret Trudeau, Justin Trudeau

Justin Trudeau, premierul Canadei, a postat o imagine emoționantă pe contul personal de Facebook, cu ocazia Zilei Internaționale a Fetelor, sărbătorită pe 11 octombrie.

Trudeau a publicat o imagine cu fetița lui, Ella-Grace Margaret Trudeau, care îi ocupă scaunul din biroul de premier, cu picioare pe biroul acestuia, în timp ce el stă în picioare, lângă ea.

O Zi Internațională a Fetelor fericită!”, a scris premierul în descriere.

Totodată, premierul canadian a transmis și în comunicat în contextul acestei zile.

În acestă zi internațională a fetelor, sărbători fetele din întreaga lume: vocile, puterea și viitorul lor. De asemenea, ne uităm la provocările cu care ne cpnfruntăm și ne continuăm activitaea, astfel încât toate fetele să poată prospera.

În Canada și în întreaga lume, fetele transformă comunitățile și modelează societățile în bine. Fetele ne arată că, atunci când au sprijinul și oportunitățile de a-și realiza întregul potențial, pot schimba lumea. Cu toate acestea, chiar și în 2018, fetele se confruntă cu niveluri mai ridicate de violență, sărăcie și discriminare, precum și alte bariere sistemice care le împiedică să reușească. Este timpul ca acest lucru să se schimbe. Activiștii de pe frontul acestei lupte sunt fetele în sine. Ei cer ca drepturile lor să fie respectate și vocea lor să fie ascultată.

Tema Organizației Națiunilor Unite pentru ediția din 2018 cu ocazia acestei zile este: ”Cu ea - Încurajarea educației și a calificării profesionale a fetelor ne amintește că, atunci când fetele au șansa de a reuși, întreaga societate beneficiază”. Trebuie să creăm noi oportunități de învățare pentru fete, astfel încât acestea să poată avea succes pe piața de muncă de astăzi și să fie pregătite pentru locurile de muncă și provocările de mâine.

Toți tinerii ar trebui să aibă acces la o educație de calitate și la formarea competențelor moderne. Canada contribuie la mobilizarea comunității internaționale pentru a avansa acest obiectiv. La summitul G7, la începutul acestui an, Canada și partenerii săi au anunțat o investiție istorică de aproape 3,8 miliarde de dolari, cea mai mare de acest gen, de a oferi o educație de calitate pentru femei și fete într-o situație de criză sau conflict. Luna trecută, Canada a continuat acest moment la Adunarea Generală a Națiunilor Unite. Am contribuit cu încă 527 milioane de dolari pentru a ajuta țările în curs de dezvoltare să se asigure că toți copiii au acces la educația și formarea de care au nevoie pentru a reuși.

În Canada, femeile de pe piața forței de muncă au contribuit semnificativ la creșterea economică din ultimele decenii. Trebuie să facem mai mult pentru a crește accesul fetelor la servicii și rețele de carieră și de mentorat, care le vor ajuta să treacă de la școală la locul de muncă. Guvernul Canadei își extinde programele de instruire și educație pentru femei și fete în știință, tehnologie, inginerie și matematică. Ajutăm, de asemenea, fetele să-și desfășoare cariera în meserii calificate prin intermediul noilor cursuri de ucenicie pentru femei. Aceste măsuri vor contribui la reducerea diferențelor de gen și la construirea unui viitor mai prosper pentru toți canadieni.

Ziua internațională a fetelor are loc în timpul lunii istoriei femeilor, amintindu-ne că fetele continuă să-și pună amprenta și să schimbe lumea. Ține de noi toți să le învățăm pe fete să devină ceea ce aspiră să devină și să sărbătorim fetele care lucrează acum pentru a ne îmbunătăți comunitățile. Împreună, le putem asigura libertatea și sprijinul de care au nevoie pentru a ne transforma lumea și pentru a-și continua visul”, a transmis premierul Canadei într-un comunicat cu ocazia acestei zile.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ella-Grace Margaret Trudeau, Justin Trudeau Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: StirilePROTV

Concluziile summit-ului NATO din Bruxelles. La final, Trump s-a lăudat că este ”un geniu stabil”
Concluziile summit-ului NATO din Bruxelles. La final, Trump s-a lăudat că este ”un geniu stabil”
Acuzaţii de hărţuire sexuală la adresa premierului canadian. Mărturia presupusei victime
Acuzaţii de hărţuire sexuală la adresa premierului canadian. Mărturia presupusei victime
Premierului canadian i s-a cerut să reintroducă vizele pentru români. Reacţia lui Trudeau
Premierului canadian i s-a cerut să reintroducă vizele pentru români. Reacţia lui Trudeau
VIDEO PROTVPLUS.RO
Charles Michel
Premierul belgian Charles Michel şi-a anunţat demisia
Țara membră NATO care și-a deconspirat accidental toți agenții secreți
Fetiță diagnosticată cu o formă rară de cancer, vindecată miraculos. Reacția medicilor
Recompensă record oferită de o companie pentru a trăi un an fără smartphone
Ce a pățit un tânăr care și-a încurajat iubita să-și decapiteze părinții „păcătoși”
Braconier obligat de judecător să se uite o dată pe lună la filmul de animație Bambi
Carabinieri
O româncă a drogat și jefuit un pensionar, în Italia. Suma cu care a dispărut din țară
Televiziunea publică, noua ţintă a ungurilor scoşi în stradă de măsurile guvernului Orban
Un constănțean a fost extrădat din Canada, la peste 20 de ani de la comiterea unei crime
Lovitură pentru unul dintre cei mai puternici șefi din televiziunea americană, acuzat de hărțuire
Ce a pățit un bărbat care și-a rugat prietenul să-i trimită ulei de canabis „pentru artrită”
Studentă șantajată de profesor. A amenințat-o că o pică dacă nu întreține relații sexuale cu el