Simbol al "rezistenței". Un băiat a adormit în timpul discursului lui Donald Trump


Ultimul update: Joi 07 Februarie 2019 12:33
Data publicarii: Joi 07 Februarie 2019 12:03
Categorie: Stiri externe
trump

Imaginic cu tânărul Joshua Trump care doarme liniştit în timpul discursului despre ”starea Uniunii” al preşedintelui american au provocat un val de reacţii pe Internet, relatează AFP, conform News.ro.

Joshua este un copil drăguţ care doarme întimpul unui discurs foarte lung şi foarte plictisitor. Este el cea mai bună persoană care să poarte numele de familie Trump? Foarte probabil”, scris pe Twitter scriitoarea americană Molly Jong-Fast.

Melania Trump l-a invitat, simbol contra simbol, pe băiatul în vârstă de 11 ani, hărţuit luni de zile la şcoală din cauza numelui său de familie, să asiste la alocuţiunea solemnă a soţului său în Congresul reunit marţi seara. Este vorba despre o onoare rezervată celor mai distinşi reprezentanţi ai societăţii civile americane.

Însă tânărul Joshua, care pourta o cămașă albă şi o cravată neagră, aşezat alături de Melania Trump, nu a rezistat discursului locatarului Casei Albe şi a adormit.

Discursul a început după ora locală 21.00 şi a durat o oră şi jumătate. Această oră târzie este explicaţia epuizării tânărului.

"Joshua Trump, bine ai venit în rândul rezistenţei”, au scris pe Twitter mai mulţi navigatori pe Internet.

"Joshua Trump este singurul Trump bun”, a scris altul.

”Erou al rezistenţei, Joshua Trump!”, a exclamat o navigatoare pe Internet, scriind cu majuscule, un stil folosit de obicei de şeful statului american pe Twitter.

Hărțuit timp de luni de zile de către copiii care-i reproşau numele de familie, Joshua Trump a abandonat şcoala şi aproape că şi-a schimbat numele de familie, înainte să fie invitat la Washington de Melania Trump, care a făcut un simbol din lupta sa împotriva hărţuirii.

De la sfârşitul campaniei lui Donald Trump, băiatul de la Wilmington, în statul Delaware, purta ca pe o cruce acest nume de familie capabil astăzi să le declanşeze reacţii anumitor americani.

”Mă supărau mult”, declara băiatul în vârstă de 11 ani în emisiunea "Inside Edition", în decembrie.

”Îmi spuneau «eşti din familia lui Trump?». Iar eu le răspundeam «voi credeţi c-aş fi aici dac-aş fi din familia lui?»”.

Părinţii săi au decis să-l retragă de la şcoală în 2017 şi să-i asigure un învăţământ la domiciliu, după care a reintrat în sistemul şcolar, pentru a începe echivalentul colegiului.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

Trump consideră
Trump, discurs despre starea naţiunii. Ce spun analiștii
Trump, discurs despre starea naţiunii. Ce spun analiștii
VIDEO PROTVPLUS.RO