Italia: roman aruncat la inchisoare dupa ce a fost victima unei agresiuni

Ultima actualizare: 08-05-2012 07:08

Si cu banii furati, si batut de carabinieri. Asta sustine ca a patit un roman stabilit la Milano, dupa un scandal intr-un bar.


Leonard Stancu a chemat politia pentru ca i s-a furat potofelul, si sustine ca oamenii legii l-au saltat tot pe el, pentru ca e roman.

Carabinierii neaga insa acuzatiile, iar romanul risca sa faca puscarie pentru ca s-a opus arestarii.

Romanul sustine ca a fost agresat de cativa italieni intr-un bar din Milano si a ramas fara portofel. A chemat carabinierii, dar in loc sa-l ajute - oamenii legii l-au dus la sectie si l-au batut.

L-am intrebat de ce da in mine, mi-a zis esti stranier, esti roman, nu stiu de ce... Intrase unu mare, mi-a spus ca daca nu stau cuminte, il pune pe unu mare sa ma bata, i-am spus nu vedeti, ca era cat usa de mare daca imi da una ma omoara, "E asta vreau, asta vreau!", mi-a spus.
Leonard Stancu, victima

Carbinierii sustin ca romanul era baut si neaga ca l-ar fi brutalizat. Ii contrazice insa certificatul medico-legal obtinut de Leonard Stancu.

Leonard Stancu este in Italia de patru ani. Nu are antecedente penale si are toate documentele in regula. Cu toate astea, risca sa faca puscarie pentru ca s-ar fi opus arestarii.

Diplomatii romani la Milano au cerut lamuriri carabinierilor, iar pe Stancu l-au sfatuit sa-si caute dreptatea in instanta.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO