"Intoarce-te in Africa". Raspunsul unui strain la atacurile xenofobe facute de trei britanici, intr-un tramvai. VIDEO

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00
adolescenti

Cu toate ca preponderent persoanele in varsta au votat iesirea Marii Britanii din UE, se pare ca si in randurile adolescentilor exita persoane care comit atacuri rasiste si xenofobe. Acesta este si cazul a trei baieti din Manchester.

Incidentul, filmat de calatori, s-a produs in dimineata zilei de marti, intr-un tramvai din Manchester. Se pare ca barbatul vizat de insultele adolescentilor le-ar fi spus sa nu mai injure in conditiile in care de fata sunt femei si copii. Baietii, ce aveau vreo 18, 19 ani, au inceput sa tipe la el si sa ii adreseze injurii precum: "Da-te jos din tramvai", "Nu mai vorbi prostii ca vei fi deportat" si "Intoarce-te in Africa". Ba chiar au stropit cu bere cativa calatori, inclusiv un bebelus aflat in carucior.

Calm, omul le-a spus ca sunt "extrem de ignoranti si nu foarte inteligenti", dupa care i-a intreabat cati ani au. Fara sa astepte un raspuns, barbatul le-a amintit ca este in regat de mai mult timp decat ei.

Calatorii au incercat sa aplaneze situatia si sa ii calmeze pe tineri. Cativa le-au spus ca sunt "nerusinati", iar iesirea lor "dezgustatorare".

"Astfel de incidente trebuie semnalate, nu vrem ca asa ceva sa se repete." a declarat o pasagera la coborarea din tramvai, conform Mirror.

Politia ancheteaza acum cazul si ii cauta pe cei trei scandalagii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO