IMAGINI AMATOR. Momentul in care un avion din Brazilia aterizeaza fortat. VIDEO

01-04-2014 11:55


avion prabusit

Un avion de pasageri a aterizat fortat in Brazilia, dupa ce roata din fata a trenului de aterizare nu a functionat corespunzator. In afara de echipajul de bord, alcatuit din cinci persoane, in avion se aflau 49 de pasageri.

Soarta celor aflati la bordul avionului s-a aflat in mainile pilotilor care, cu mult tact, au reusit sa aduca avionul la sol fara ca nicio persoana sa fie ranita, informeaza telegraph.co.uk.

Echipajul de la bordul avionului Avianca Brazil Fokker 100 a declarat stare de alerta atunci cand a observat ca trenul de terizare al aeronavei nu raspunde la comenzi. In acel moment, pilotii au luat decizia de a survola deasupra orasului Brasil. In acest fel, greutatea aeronavei a fost diminuata, fiind consumat combustibil.

Dupa ce avionul a aterizat fortat, serviciul de pompieri al aeroportului a imbracat aeronava in spuma pentru a evita orice posibil dezastru.

Din cauza incidentului, una din pistele aeroportului a fost inchisa, mai multe zboruri fiind intarziate. Aeroportul unde a avut loc aterizarea fortata este cel de-al patrulea aeroport ca marime din Brazilia.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO