Gafa de Photoshop a Phenianului in fotografia de la intalnirea dintre Dennis Rodman si Kim Jong-Un


Ultimul update: Marti 10 Septembrie 2013 06:56
Data publicarii: Sambata 07 Septembrie 2013 15:37
Categorie: Stiri externe
kim jong un dennis rodman

Aflat intr-o noua vizita la Phenian, Dennis Rodman s-a intalnit cu liderul Kim Jong-un.

In una dintre fototgrafiile oficiale ale guvernului nord-coreean realizate in timpul intalnirii, un detaliu neobisnuit si-a facut aparitia.

Daily Mail a sesizat ca o mana neobisnuita apare intr-un cadru, ziaristii britanici suspectandu-i pe oficialii de la Phenian ca au incercat sa editeze fotografia, pentru a-l inlatura pe translator din cadru.

Dennis Rodman a afirmat de mai multe ori ca va reveni in Coreea de Nord cu scopul de a contribui la eliberarea cetateanului american de origine coreeana Kenneth Bae, aflat in detentie de noua luni si condamnat la 15 ani de inchisoare intr-un lagar de munca.

kim jong un dennis rodman

"Nu am promis nimic" in legatura cu Bae, a anuntat Dennis Rodman, marti, pentru jurnalisti, in timpul unei escale pe aeroportul din Beijing, de unde urma sa plece spre capitala nord-coreeana.

"Vreau doar sa ma intalnesc cu prietenul meu Kim (Jong-un, liderul regimului) pentru lansarea unei noi competitii de baschet. Voi incerca sa mentin comunicarea", a explicat el inainte de intalnirea cu Kim Jong-Un.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO