FOTO. Cazinoul de 3,2 miliarde USD inaugurat in China. DeNiro, DiCaprio si Brad Pitt il promoveaza intr-un film de 15 minute

Dată publicare: 28-10-2015 15:33
Dată actualizare: 31-10-2015 00:03


Macau, Casino, Studio City - 5

Regizorul Martin Scorsese, alaturi de doi dintre actorii sai preferati, Leonardo DiCaprio si Robert De Niro, inaugureaza marti seara noul cazinou Studio City, la Macao, conform AFP.

Promotorii acestui nou complex hotelier extravagant - care detine printre altele si un simulator de zbor inspirat de seria de filme "Batman" - se declara optimisti cu privire la investitie, in pofida prabusirii sectorului jocurilor de noroc in Macao, vechea colonie portugheza reintrata din 1999 sub administratia Beijingului.

Incasarile din jocuri de noroc au scazut in luna septembrie a acestui an cu 33% fata de aceeasi luna a anului trecut, o consecinta a politicilor coordonate de la Beijing privind diversificarea activitatilor in aceasta regiune.

"Speram ca deschiderea hotelului cazinou Studio City va servi drept catalizator pentru cresterea veniturilor din jocuri de noroc", a declarat luni, intr-o conferinta de presa Lawrence Ho, copresedinte al companiei Melco Crown Entertainment alaturi de "regele" australian al jocurilor de noroc, James Packer.

Inaugurarea hotelului cazinou Studio City, o investitie de 3,2 miliarde de dolari, va fi marcata prin proiectia filmului "The Audition", un scurtmetraj in regia lui Martin Scorsese in care joaca Leonardo DiCaprio, Robert de Niro si Brad Pitt.

In presa americana a fost publicata informatia ca productia acestui film de doar 15 minute a costat 70 de milioane de dolari, fiecaruia dintre cei trei mari actori revenindu-le cate 13 milioane de dolari. Compania Melco Crown Entertainment a dezmintit insa aceasta informatie.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO