Fosta sotie a lui Abu Bakr al-Baghdadi a rupt tacerea. Ce a marturisit femeia despre cel mai temut terorist din lume

Dată publicare: 01-04-2016 15:01
Dată actualizare: 04-04-2016 06:59


fosta sotie Abu Bakr al-Baghdadi

Saja al-Dulaimi a vorbit despre casnicia cu liderul ISIS, pe care l-a descris ca fiind un "barbat normal, familist", care isi iubea copiii, insa vorbea doar ca sa dea ordini.

Fosta sotie a teroristului a crezut ca s-a casatorit cu un lector universitar, insa dupa 7 ani a descoperit ca isi imparte casa cu "cel mai periculos barbat din lume". Femeia descrie casnicia cu el drept una nefericita, intrucat nici macar nu indraznea sa aiba discutii cu cel care ii era sot.

"Nu l-am iubit", a marturisit ea pentru cotidianul suedez Expressen. "Era o persoana enigmatica. Nu puteai sa ai o discutie normala cu el. Doar ma intreba si imi spunea sa-i aduc diverse lucruri. Imi darea ordini, nimic mai mult."

Femeia isi aminteste ca sotul ei disparea cu zilele, insa, cu toate acestea, nu banuia ca acesta ar avea vreo implicare in rezistenta siriana.

"Era un om de familie normal. Cum a putut sa devina emirul uneia dintre cele mai periculoase organizatii teroriste din lume este un mister pentru mine."

Femeia spune ca nu-si doreste nimic altceva decat sa se mute in vest si sa traiasca libera: "Puteam sa traiesc ca o printesa. Dar nu vreau bani. Vreau sa fiu libera."

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO