Momentul in care un politist isi impusca, din greseala, colegul sub acoperire. Suma uriasa pe care a primit-o drept dauna

Dată publicare: 01-04-2016 13:12
Dată actualizare: 04-04-2016 06:59


In plina operatiune antidrog, un politist din New Mexico, Statele Unite si-a impuscat din greseala un coleg, agent sub acoperire.

Camera fixata pe uniforma lui a surprins incidentul si clipele dramatice care au urmat, dupa ce agentul si-a dat seama de eroare. Politistul impuscat a scapat cu viata, insa a fost nevoit sa isi incheie cariera la numai 38 de ani. Va avertizam ca urmeaza imagini care pot afecta emotional telespectatorii.

Acesta este momentul dramatic in care locotenentul Greg Brachle il impusca pe barbatul care se afla pe locul din spate al unei masini, vizate de o operatiune antidrog, in Albuquerque. A tras in momentul in care a vazut ca pasagerul era inarmat si apoi s-a retras in spatele camionetei de politie. In cateva secunde, si-a dat seama ca a comis o eroare infioratoare.

Politisul a fost atins de opt gloante.

Politist: "Coboara, omule, haide! Imi pare rau! Nu am stiut ca erai tu in masina."

Clipe dramatice se scurg pana la sosirea ambulantei.

Politist: "Rezista, frate! Am crezut ca esti un raufacator!"

Politistul a suferit rani grave si a avut nevoie de mai multe interventii chirurgicale pentru a-si reveni. Politia a deschis o ancheta, ce a aratat ca agentul care a tras nu participase la sedinta de informare care a precedat raidul, asa ca nu stia ca in masina se afla si colegul sau sub acoperire.

El si-a dat demisia dupa incident. Politistul ranit a dat in judecata autoritatile si a primit daune in valoare de aproape sapte milioane de dolari.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO