Miliardara care la 92 de ani arata incredibil, despre relatia ei cu alta femeie. Reactia fiului ei, un celebru prezentator TV

Dată publicare: 01-04-2016 13:16
Dată actualizare: 04-04-2016 06:59


Gloria Vanderbilt

Gloria Vanderbilt este autoare, actrita si mostenitoarea unei averi substantiale. Femeia a marturisit intr-un interviu pentru revista People ca la varsta de 13 ani a avut o scurta relatie cu o colega de la scoala de fete la care invata.

Prezentatorul CNN, Anderson Cooper a participat la un interviu alaturi de mama sa, Gloria, pentru a-si promova cartea The Rainbow Comes and Goes: A Mother and Son on Life, Love and Loss. Femeia i-a marturisit editorului sef al revistei People ca aventura sa cu o alta fata s-a petrecut pe vremea cand avea 13 ani si studia la o scoala de fete, cu internat, din Connecticut.

"O chema Cynthia si a venit in vizita la matusa mea in New York. Am avut un fel de relatie si m-am simtit extraordinar." si-a amintit Gloria, dupa cum relateaza Huffington Post.

"Cred ca toata lumea trece prin asa ceva la un moment dat in viata. Fireste, acum realizam ca nu este nicio diferenta, iubirea este iubire." a mai spus mama lui Anderson. Prezentatorul in varsta de 48 de ani, care in 2012 a marturisit ca este gay, s-a aratat surprins de aceasta poveste.
 

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO