Doi marocani si un tunisian, judecati in legatura cu agresiunile din Koln de Anul Nou. Ce acuzatii li se aduc acestora

Ultima actualizare: 27-02-2016 06:56
koln

Trei barbati vor aparea miercuri in fata unei instante din Germania in legatura cu o serie de jafuri si agresiuni sexuale asupra femeilor comise in noaptea de Anul Nou in orasul Koln, relateaza DPA.

Un marocan in varsta de 23 de ani este acuzat ca ar fi furat un telefon mobil de la o femeie, in timp ce un marocan si un tunisian - in varsta de 18 si respectiv 22 de ani - sunt acuzati de furtul unui aparat de fotografiat. Barbatii au fost arestati dupa incidentele din noaptea de Anul Noul si vor fi judecati intr-un tribunal din Koln.

Furturile si agresiunile sexuale comise in orasul din vestul Germaniei au provocat o dezbatere aprinsa cu privire la modul in care trebuie procedat in cazul infractiunilor comise de solicitantii de azil si a capacitatii tarii de a-i integra pe cei 1,1 milioane de migranti sositi in 2015.

Un purtator de cuvant al instantei a declarat ca verdictul in cazul celor trei barbati este asteptat miercuri dupa-amiaza.

In noaptea de Anul Nou au avut loc agresiuni sexuale contra femeilor la Koln, Stuttgart, Hamburg, Zurich, Helsinki si in orasul suedez Kalmar, presupusii autori fiind imigranti din Africa de Nord si Orientul Mijlociu
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO