Discursul lui Putin, întrerupt de un acces de tuse. Ce spune Kremlinul despre starea lui de sănătate

Ultima actualizare: 20-11-2020 20:02

Kremlinul neagă speculațiile apărute privind starea de sănătate a președintelui Vladimir Putin, după ce acesta a fost surprins într-o criză de tuse, în timpul unei conferințe despre Covid-19.

Presa internațională speculează că președintele rus ar putea avea Covid-19.

Potrivit www.ibtimes.sg, criza de tuse a lui Putin a fost editată pentru a nu părea ceva grav, în vesiunea postată de administrația sa.

Vladimir Putin vorbea despre problemele financiare cu care se confruntă autoritățile locale, din cauza crizei sanitare, iar la un moment dat tușește și aproape că nu mai poate continua să vorbească.

„Președintele și-a cerut scuze și a continuat întâlnirea aproape fără pauză”, a răspuns Kremlinul, la o întrebare privind starea de sănătate a președintelui venită din partea agenției de știri TASS.

Sursa citată mai scrie că în ciuda faptului că mai multe țări europene au anunțat încheierea cu succes a testelor pentru un vaccin anti-Covid și că una dintre fiicele lui Putin și-a făcut vaccinul, președintele Vladimir Putin nu l-a testat. În ultima perioadă, Vladimir Putin s-a izolat, pentru a nu mai intra în contact cu persoane posibil infectate.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO