Dezvăluirile făcute de angajatul Twitter care i-a suspendat contul lui Trump în ultima zi de muncă


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 30 Noiembrie 2017 10:17
Categorie: Stiri externe
angajat twitter

Angajatul Twitter care i-a închis pentru 11 minute contul de Twitter al președintelui american Donald Trump, în ultima sa zi de muncă, spune că a fost o greșeală.

”A fost cu siguranță o greșeală. Îmi cer scuze dacă am rănit pe cineva, nu a fost intenționat. Nu am făcut nicio infracțiuni, dar cu toate astea mă simt ca și cum aș fi Pablo Escobar”, a declarat Bahtiyar Duysak, un neamț de origine turcă, pentru TechCrunch.com.

Acesta spune că în ultima sa zi de muncă la Twitter, cineva a formulat o plângere împotriva lui Trump, cum că ar fi încălcat regulile rețelei de socializare privind comentariile acide. Atunci, tânărul spune că a făcut câteva operațiuni pe calculator, care au dus la dezactivarea contului președintelui SUA, fără să-și dea seama. A realizat de abia când a ajuns acasa și a văzut la știri acest lucru.

CITEȘTE ȘI: Un angajat al Twitter a dezactivat contul lui Donald Trump, în ultima lui zi de muncă. Reacția președintelui american

”Eram obosit uneori, toată lumea face greșeli, nu am făcut nimic din ce nu eram autorizat să fac”, a mai spus tânărul, care se declară nemulțumit de notorietatea pe care a căpătat-o în urma incidentului petrecut pe 2 noiembrie. El spune că presa l-a căutat insistent atât pe el, cât și pe prietenii și vecinii săi, care au rupt legătura cu el ulterior.

Sursa: Techcrunch

Donald Trump, despre testul Coreei de Nord:
Reacțiile lui Trump și Putin după noul test din Coreea de Nord:
VIDEO PROTVPLUS.RO