A divorțat de soț după ce a descoperit o vedere cu o stradă pe Instagramul altei femei. Ce reprezintă, de fapt, imaginea


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 30 Noiembrie 2017 09:18
Categorie: Stiri externe
Yulia Agranovych

O tânără din Rusia a dovorțat după ce a descoperit că soţul ei o înşală când a recunoscut o imagine cu vederea din dormitorul personal pe Instagram-ul unei alte femei.

Yulia Agranovych a povestit că îşi verifica feed-ul de pe Instagram, când, la un moment dat, a descoperit o poză care i-a atras atenţia.

”Nu căutam nimic special, a fost o dimineaţă normală” până ce a deschis aplicaţia şi a dat peste contul deţinut de Vlada Abramovici. Întrând pe contul respectiv, femeia a observat, printre altele, că are mulţi ”followers” în comun cu femeia, relatează Daily Mail.

Una dintre imagini i-a atras atenţia: o vedere de la dormitorul personal. S-a uitat la toate imaginile și a găsit mai multe fotografii incriminatoare, inclusiv unele cu soțul ei.

Agranovych i-a confruntat imediat pe soţul ei şi pe amantă şi a comentat la fotografia compromiţătoare: ”Vedere frumoasă din dormitorul soţului meu”.

Iniţial, soţul femeii a negat soțul a negat că ar avea o relație extraconjugală, însă Vlada s-a simțit ofensată și mărturisit totul. După ce nu a mai avut cum să se ascundă, soţul lui Agranovych a recunoscut că s-a culcat şi cu alte femei.

Yulia a dat divorț şi a spus că este bucuroasă că a descoperit aventura soţului ei înainte să fie prea târziu întrucât cei doi îşi doreau un copil împreună.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO