Detalii din casnicia "cuplului de teroristi" din Paris. Motivul certurilor dintre Amedy Coulibaly si Hayat Boumeddiene

14-01-2015 08:55


Hayat Boumeddiene

In presa internationala au aparut detalii despre casnicia "cuplului de teroristi" din Paris, Amedy Coulibaly si Hayat Boumeddiene, aceasta din urma, cel mai probabil, fugita in Siria.

In urma cu patru ani, politistii francezi au perchezitionat locuinta celor doi si au gasit un pistol-mitraliera AK-47 si munitie, "frumos aranjate" langa cosul de rufe, potrivit Daily Mail.

Atunci, femeia a fost audiata de politisti. Hayat a spus ca nu iese din casa din cauza atitudinii agresive a trecatorilor, atunci cand o vad purtand valul islamic. De asemenea, a cerut ca legea Sharia  sa fie implementata in toata lumea, a afirmat ca Israelul este "dezgustator" si a vorbit despre una dintre surorile ei, care, pe atunci, locuia in Marea Britanie. In momentul de fata nu se stie daca se mai afla in Regatul Unit.

"Stiu ca tot ce spune sotul meu ca este bun pentru mine este cu adevarat asa. Am incredere deplina in el", mai spunea Hayat, in 2010.

Insa, casatoria lor nu a fost doar lapte si miere. Relatia dintre cei doi a devenit tensionata in momentul in care Amedy i-a spus ca doreste sa isi ia o a doua sotie. Mai mult, se pare ca Amedy chiar l-a rugat pe Cherif Kouachi, care ii era prieten apropiat, sa ii gaseasca pe cineva.

Dupa ce s-au certat pe aceasta tema, Amedy si Hayat au decis sa treaca peste. In interogatoriul cu politia franceza, femeia spus despre atacurile din 11 septembrie ca acestea ar fi fost orchestrate de la Washington.

Hayat a mai spus ca Amedy nu-i spune nimic despre treburile lui si ca ea sta inchisa in casa, cu exceptia iesirilor pentru cumparaturi.

Citeste si: Tatal lui Hayat Boumeddiene a aflat de legaturile jihadiste ale femeii dupa ce i-a vazut poza la televizor

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO