Desenul din lanul de grau. Expertii din Bavaria vorbesc despre aterizarea unei nave extraterestre

Dată publicare: 31-07-2014 08:25
Dată actualizare: 03-08-2014 07:07


Un desen elaborat si de o simetrie perfecta a aparut din senin in mijlocul unui lan de grau din Bavaria. In timp ce jurnalistii se intreaba daca nu cumva e o farsa, mii de oameni sunt convinsi ca e ceva supranatural la mijloc si merg in pelerinaj.

 

Multi spun ca simt o energie aparte in locul respectiv si cred ca desenul e facut de extraterestri.

Desenul, format dintr-un cerc mare si alte cateva fragmentate in interior, are diametrul de 75 de metri. Ca si in alte cazuri, spicele au fost culcate la pamant pentru a crea o forma anume. Nu se stie de cand e acolo, dar a fost descoperit saptamana trecuta de la bordul unui balon cu aer cald.

Expertii care cerceteaza fenomenele paranormale au insa o explicatie. Ei cred ca desenul a aparut dupa aterizarea unei nave extraterestre.

Nanny Tober, expert in paranormal: "OZN-urile sunt inconjurate de un camp magnetic, asta s-a dovedit deja stiintific. O posibilitate este ca un asemenea camp magnetic sa fi generat desenele."

Teoria li se pare convingatoare chiar si celor mai sceptici dintre miile de oameni care vin sa vada desenul.

Le da apa la moara si faptul ca desenul a aparut intr-un lan din apropierea celei mai mari statii terestre de comunicare cu satelitii, din Germania.

Pelerinii care ajung in zona se reculeg, mediteaza sau incearca sa inteleaga mesajul pe care l-ar fi lasat extraterestrii.

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO