Deputat rus: "Coronavirusul este o pedeapsă divină contra Vestului pentru persecutarea Rusiei"

Ultima actualizare: 25-03-2020 09:35
Svetlana Horkina
Marca

Svetlana Horkina, dublă campioană olimpică la gimnastică și deputat în Parlamentul Rusiei, este de părere că amânarea Jocurilor Olimpice este o decizie corectă și că coronavirus este o "pedeapsă de la Dumnezeu" pentru persecuția Rusiei de către Vest.

 

Svetlana Horkina și "rolul" coronavirusului: Să răzbune Rusia

 

"În opinia mea este un fel de pedeapsă divină. Nu întâmplător, imnul nostru spune că Dumnezeu ne protejează pământul. Amânarea Jocurilor Olimpice este o oportunitate pentru Rusia, de care trebuie să profite pentru a-şi apăra sportivii la Curtea de Arbitraj Sportiv, pentru a se întoarce să concureze de la egal la egal în sportul mondial" - Svetlana Horkina pentru Sport -Express, conform Marca.

În scandalul de dopaj în urma căruia Rusia nu mai are dreptul să alinieze o echipă la Jocurile Olimpice, Horkina este de părere că pedepsele aplicate țării sale sunt de fapt doar o consecință firească a campaniei politice duse împotriva Rusiei.

Născută pe 19 ianuarie 1979, Svetlana Vasilievna Horkina este actualmente deputat în Parlamentul Rusiei din partea partidului Rusia Unită, al președintelui în exercițiu Vladimir Putin.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO